Om oss

Kock & Catering

Vår affärsidé är att leverera smakrik mat av säsongens råvaror till företag och privatpersoner där hög servicenivå och bra kvalité är våra styrmedel och glädjen att laga mat är vår drivkraft.
Vill du göra en överraskning till någon kär vän inför ett jubileum eller skall du anordna ett företags- arrangemang för dina kunder, eller beställa lunch till din personal så kontakta oss. Vårt mål är att ge dig ett så kostnadseffektivt förslag som möjligt. Vid större arrangemang har vi tillgång till mycket skicklig och erfaren personal som ger oss den potential som behövs för att genomföra större arrangemang. Vi lämnar gärna referenser vid förfrågan.

Inget är omöjligt! Det omöjliga tar bara lite längre tid!

Välkommen!
Markus med personal.

 

Historik

År 2000 Startade Markus med kollegor lunchresturangen Kock & Catering i Gamlestaden . Med mångårig och gedigen erfarenhet från kök och restaurang och bra personal var en naturlig utveckling för företaget att även börja med catering till företag och privatpersoner samt att arrangera event som bröllop och företagsfester.

År 2009 såldes lunchrestaurangen och fokus lades på att utveckla området festarrangemang och catering. Basen var ett produktionskök i Kviberg och företaget drevs vidare under namnet Kock & Catering.

I början av 2010 fick man åter upp ögonen för en attraktiv lokal på Krokslättsparkgata 49 med bra beredningsytor och en mycket charmig lunch lokal med stora fönster och plats för en uteservering. Detta födde en tanke om en ny och fräsch lunchkrog i ett attraktivt läge som vi också kunde ha som bas för att utveckla vår  etablerade catering och eventverksamhet.

I juni samma år öppnades åter en lunchkrog med det nu väl inarbetade varumärket Kock & Catering.

För att ytterligare utveckla företaget anställdes Lasse som är en mycket erfaren kock och som senast kommer ifrån Restaurang Räkan samt Mikael som har gedigen erfarenhet av projektledning av festarrangemang samt försäljning och marknadsföring.

Man säger ju att ju fler kockar desto sämre soppa… men i detta fallet är vi tre kockar som på ett fantastiskt sätt kompletterar varandra. Som krydda i anrättningen har vi dessutom en erfaren säljare/ projektledare.

Sommaren 2012 renodlas verksamheten mot ren catering och flyttar till lokaler i Kviberg.

Markus Lundquist

Född 1970 i Växjö
Har rört om i grytorna på bl a:
Halltorps Gästgiveri
Visby Hotell
Åregården
Kronholmens
Krog Valand
Babar
Lagom